NAŠE DJELATNOSTI

Od 2017 godine veterinarska ambulanta i veteranrska ljekarna posluju u drugačijem gospodarskom obliku tj. zbog sve većeg obima posla i uvođenja novih djelatnosti prešli smo iz obrta u d.o.o.

Od osnutka ambulante 1994. godine brinemo se o zdravlju pasa, mačaka te afričkih tvorova. Vlasnike kućnih ljubimaca drugih životinjskih vrsta, poput glodavaca i ptičica, rado uputimo na kolege koji su specijalizirani u tom dijelu veterinarske medicine. Obavljamo kirurške zahvate, preventivna cijepljenja, kao i ultarzvučnu i rtg dijagnostiku, a od 2017. godine imamo i veterinarsku ljekarnu.

Naš je posao da vaš ljubimac ostane ili postane zdrav!

To nastojimo postići prvenstveno edukacijom vlasnika pasa i mačaka o pravilnoj njezi i prehrani te potrebnim preventivnim zahvatima. Ukoliko se vaš ljubimac razboli, obaviti ćemo potrebne dijagnostičke pretrage te preporučiti i provesti liječenje.

Ponekad problem vašeg kućnog ljubimca nadilazi naše mogućnosti - rado ćemo vas uputiti na neku od većih klinika na kojima ordiniraju specijalisti za određena područja, sa kojima već dugi niz godina uspješno surađujemo.

Dugi niz godina, od 1996. godine surađujemo sa riječkim tjednikom "Burza" u kojem izlazi edukativna kolumna o zdravlju pasa i mačaka, a od 2010. godine vodimo emisiju "Izabrani prijatelj" Radio Rijeke u terminu 18.15 svake srijede.

Djeca vrtićkog i školskog uzrasta te štićenici Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka česti su gosti u našoj ambulanti. Cilj posjeta je rana edukacija djece o suživotu čovjeka i kućnih ljubimaca, kao i o veterinarskoj struci kao potencijalno zanimljivom zanimanju, posebno u dječjoj dobi.