NAŠE DJELATNOSTI

Od 2017. godine veterinarska ambulanta i veterinarska ljekarna posluju u drugačijem gospodarskom obliku tj. zbog sve većeg obima posla i uvođenja novih djelatnosti prešli smo iz obrta u d.o.o.

Od osnutka ambulante 1994. godine brinemo se o zdravlju pasa, mačaka te afričkih tvorova. Vlasnike kućnih ljubimaca drugih životinjskih vrsta, poput glodavaca i ptičica rado uputimo na kolege koji su specijalizirani u tom dijelu veterinarske medicine. Obavljamo kirurške zahvate, preventivna cijepljenja, kao i ultrazvučnu i rtg dijagnostiku, a od 2017. godine imamo i veterinarsku ljekarnu.

Naš je posao da vaš ljubimac ostane ili postane zdrav!

To nastojimo postići prvenstveno edukacijom vlasnika pasa i mačaka o pravilnoj njezi i prehrani te potrebnim preventivnim zahvatima. Ukoliko se Vaš ljubimac razboli, obavit ćemo potrebne dijagnostičke pretrage te preporučiti i provesti liječenje.

Ponekad problem Vašeg kućnog ljubimca nadilazi naše mogućnosti - rado ćemo Vas uputiti na neku od većih klinika na kojima ordiniraju specijalisti za određena područja, s kojima već dugi niz godina uspješno surađujemo.

Dugi niz godina, od 1996. godine surađujemo s riječkim tjednikom "Burza" u kojem izlazi edukativna kolumna o zdravlju pasa i mačaka, a od 2010. godine vodimo emisiju "Izabrani prijatelj" Radio Rijeke u terminu 18.15 svake srijede.

Djeca vrtićkog i školskog uzrasta te štićenici Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka česti su gosti u našoj ambulanti. Cilj posjeta je rana edukacija djece o suživotu čovjeka i kućnih ljubimaca, kao i o veterinarskoj struci kao potencijalno zanimljivom zanimanju, posebno u dječjoj dobi.